Bestelling niet ontvangen of onjuist

Verwacht u een levering van ons, maar heeft u deze niet binnen het verwachte termijn ontvangen? Dat is natuurlijk erg vervelend, via onderstaande stappen traceren we uw bestelling.


  1. Controleer de Track en Trace code van uw pakket
    In de verzendbevestiging kunt u de Track & Trace code vinden. Controleer aan de hand van deze code op het tijdvak van levering mogelijk is verschoven. Heeft u geen Track & Trace code ontvangen? Dan kan het zijn dat deze mail in uw SPAM box (ongewenst) is gekomen. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen.
  1. Controleer het afleveradres
    Natuurlijk dient u het juiste afleveradres in te voeren. U zou kunnen kijken of het afleveradres goed op de Track en Trace code staat. Helaas is het afleveradres niet meer te wijzigen wanneer wij uw bestelling al hebben overhandigt aan de vervoerder. Neem contact met ons op om het juiste adres door te geven en onze medewerkers zullen kijken wat de beste oplossing is voor uw situatie.

  2. Controleer uw brievenbus
    Geeft de Track & Trace code aan dat uw pakket is afgeleverd maar u heeft niks ontvangen? Wij adviseren om uw brievenbus te controleren. Daar zit vaak een Niet Thuis-bericht van de transporteur. Mogelijk is uw pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorg moment ingepland. Ook kan het zijn dat dat de levering op een veilige plek is geplaatst. Heeft u ook geen Niet Thuis-bericht ontvangen en het pakket ook niet rond uw woning te vinden zijn, neem dan contact met ons op. Wij zullen DHL vragen een onderzoek te starten.


Zending Beschadigd of onjuist ontvangen?

Alle zendingen worden met de grootste zorg verwerkt en ingepakt. Mocht desondanks uw zending niet goed zijn aangekomen meldt het ons zo snel als mogelijk. Laat op de aflever nota een notitie maken indien de transportverpakking zichtbaar is beschadigd. Ook als u vermoedt dat het product niet beschadigd zal zijn.

Tip! Maak een foto met uw smartphone van de zending/ verpakking als deze door de transporteur beschadigd wordt aangeboden.

Is uw product beschadigd of onjuist geleverd? We begrijpen dat erg vervelend is en lossen dit graag voor u op.

Stuur om de schade aan te melden een email met daarin een foto van de schade of onjuiste product naar onze klanten service. We reageren binnen 1 werkdag met een passende oplossing.

is uw vraag nog niet beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice. We staan u graag tot dienst.