Bezorging grote hoeveelheden

Heeft u grote bestelling geplaatst we deze verzenden met DHL Europlus. Hierbij zullen we de contactgegevens zoals telefoon nummer aan de chauffeur verstrekken zodat de bezorger u telefonisch kan bereiken. Daar het om pallet transport gaat is het belangrijk dat er iemand aanwezig is op locatie om de goederen in ontvangst te nemen.

Op pallet geleverd

We leveren grote bestellingen zoveel mogelijk af op gerecycelde pallets. De chauffeur zal deze leveren met kooiaap of laadklep en de kan de pallet op gewenste locatie plaatsen op het bezorgadres (mits goede erfverharding) Bestellingen op de website zullen allen geleverd worden op pallet voor eenmalig gebruik. U mag de pallet kosteloos behouden indien het om een pallet voor eenmalig gebruik gaat. Hierdoor kunt u de bestelling zelf ook eenvoudig verplaatsen op uw terrein. Hierop een uitzondering zijn groothandel klanten en distributiecentra deze leveren we aan op europallets en worden geruild bij levering.

Niet aanwezig bij levering?
Wanneer u niet thuis bent wanneer de bezorger langskomt, kunt u via DHL app eenvoudig een andere gewenste dag selecteren.De bezorgers van DHL Europlus werken op maandag t/m zaterdag.

Wilt u weten of de door u bestelde product ook als pallet levering wordt bezorgd of een andere vraag hebben. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we staan u graag tot dienst.