Alles over contactloos reinigen, Slimme tips voor perfecte Non Contact reiniging!

Dit Clenano Non-Touch Cleaning concept verandert de manier waarop voertuigen gereinigd worden. Deze Clenano Schuimlans past rechtstreeks op alle hogedrukreinigers en is universeel te gebruiken. In de top van dit Snow Foam Cannon wordt de shampoo gemengd met een gepatenteerd luchtinjectie systeem. De hogedrukspuit kan op deze manier een dikke klevende schuimlaag te creëren. .

Met de stelknop op de bovenzijde is de mengverhouding eenvoudig in te stellen. Hiermee is eenvoudig de gewenste schuimdikte te krijgen. Hoe dikker het schuim, hoe langer deze op het voertuig blijft zitten en zal reinigen. Het Clenano Snow Foam kan hierdoor zijn werk doen en reinigt het oppervlak. De lans heeft daarnaast een verstelbare spuitkop voor het aanpassen van de straalbreedte.

Het Actieve Nano schuim kan vervolgens eenvoudig worden verwijderd met een spoeling van de hogedrukreiniger. Poetsen met een spons en borstel kan krassen veroorzaken op de lak, dit wordt met deze contactloze reiniging van Clenano voorkomen.

Schoonmaken was nog nooit zo snel en efficiënt.

▶Vul de 1 liter tank met warm water en voeg 100ml tot 250ml Snow Foam concentraat bij een volle tank ( 1/10 of 1/4 bij extreme vervuling)
▶Sluit de Clenano schuimlans aan op de hogedrukreiniger
▶Schuim het vuile oppervlak van beneden naar boven in.
▶Wacht 3-4 minuten totdat het actieve Nano schuim het vuil los heeft geweekt
▶Grondig afspuiten met de hogedrukreiniger (van beneden naar boven)

Deze Professionele Clenano Foamlans levert die dikke schuimlaag die op uw voertuig blijft kleven. Na het aanbrengen van de schuimlaag begint vuil en verontreinigingen direct los te komen van het oppervlak. Deze lans schuimt vrijwel ieder middel maar is ontwikkeld voor Clenano Snow Foam. Dit actieve Schuim met Nano technologie weekt zelfs zware vervuiling eenvoudig los. Deze Clenano Schuimlans zal een dik pak klevend schuim te creëren door de waterstroom onder druk te mixen met Clenano snowfoam.

Geef uw voertuig een zachte contactloze carwash. Met deze Professionele Schuimlans is snel reinigen wel erg eenvoudig, dit zonder het voertuig te raken. Dit is de veiligste en snelste methode om bijvoorbeeld auto te wassen. Deze Professionele Schuimlans van Clenano is gebouwd voor dagelijks gebruik en past op iedere hogedrukreiniger. Dit geavanceerde stukje techniek is voorzien van een robuuste 1 liter tank. Hiermee kunnen voertuigen geschuimd worden zonder tussenpauzes om bij te vullen.

Eco-vriendelijke was oplossing
Het beste deel van de Professionele Clenano Schuimlans is dat het milieuvriendelijk is. Deze Clenano Schuimlans gebruikt minder water dan conventionele schuimpistolen en wasmethoden. De gepatenteerde luchtinjectie wordt gebruikt om de dikste laag klevend sneeuwschuim ooit mogelijk te maken. Wassen met de traditionele was methode zal ongeveer 5x meer water benodigen, daarnaast is Clenano Snowfoam biologisch afbreekbaar en zijn deze verpakt in eenvoudig te recyclen transparante flessen en cans.

Clenano Snow Foam
De Professionele Schuimlans van Clenano werkt perfect Clenano Snow Foam concentraat.

Clenano levert verschillende snelkoppelingen voor de meeste populaire merken hogedrukreinigers. Deze Professionele Schuimlans is compatible met merken zoals Kärcher, Nilfisk . Kranzle, Bosch en Black en Decker etc. Bij twijfel adviseren wij u graag – > [email protected]

Check de productvideo: https://www.youtube.com/watch?v=rAMUgVw91B4

Specificaties:
▶Maximale werkdruk: 180 bar
▶Maximale doorvoer: 20 liter per minuut
▶Maximale temperatuur: 60°C

Inhoud:
▶1 x Clenano Schuimlans – Pro uitvoering met verstelbare spuitkop en mengverhouding knop
▶1x Doorzichtige tank met maatverdeling inhoud: 1 liter
▶1x 22mm standaard Kranzle aansluiting
▶1x rol teflon tape