De beste manier om velgen te reinigen

Krijgt u uw velgen moeilijk schoon? Dan biedt de Clenano Active Foam Velgenreiniger uitkomst! Clenano heeft namelijk een verkleurende pH neutrale reiniger ontwikkeld om de meest hardnekkige vervuiling zoals remstof opgelost te krijgen!
De Clenano Active Foam is een zeer krachtige pH neutrale velgenreiniger en geschikt voor elke velg! Het reinigt probleemloos alle aluminium velgen super schoon. De reiniger kleurt volledig paars wanneer het op de velg wordt gespoten om aan te geven dat het product flink aan het werk is. De actieve gelformule reageert namelijk met vervuiling waardoor het snel en effectief oplost. De Nano formule blijft lang actief en hecht het vuil. Reinigen zonder te borstelen. Eenvoudig de velgen goed schoon krijgen.

Clenano Active Foam Velgenreiniger reinigt probleemloos en zeker, middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon. De bijgeleverde foam trigger spraykop zorgt voor een schuimende en volledige dekking zodat de gehele velg gereinigd wordt. Clenano verwijdert hardnekkige vervuiling zonder de behandelde oppervlakte aan te tasten. Tevens geeft deze speciale reiniger een beschermde werking voor alle metalen.

Dit product zou bij de wekelijkse wasbeurt van uw auto gebruikt moeten worden voor het beste resultaat. Kortom, de Clenano Active Foam Velgenreiniger is de speciaal-reiniger voor nieuwe hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen.

Schoonmaken was nog nooit zo snel en efficient

Werking:
▶ Fles goed schudden voor gebruik
▶ Eenvoudig direct op de vuile velg spuiten en zorgen voor gehele afdekking
▶ 5 minuten laten inwerken tot velg paars kleurt
▶ Afspoelen met een krachtige waterstraal